cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

AdminStudio Forum

Forum Posts

Problems setup AdminStudio8 on Windows 7

Hello together,The last days i tried to Setup Admin Studio 8 Standard on my fresh installed Windows 7 AdminClient.all times the Setup breaks at the Custom Action "VerifyWebToolsRequirement".IIS is installed completely on this machine, i only want to ...

h_baes by Level 2
  • 1665 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Ideas needed

Hi all,I would like to pick your brain.I need to install a backup utility on Windows 7 (Enterprise) x64 computers.I need to pass the email address as an attirbute to the installation string so that when it installs, it knows automatically who is the ...

Am I missing something?

Hi there,I created a AppV application in Adminstudio with the following steps:1- Create .irp from setup.exe in Repacker Wizard (installation monitor) 2- Make .irp with the Repacker Wizard (some items incl./excl)3- Build .msi in the Repacker (no speci...

Problem with Repackager

We are now starting to have problems when building an ISM from repackager.We are still investigating but it it's happening on different machine with different levels of AdminS SP.With some captures the ISM failes to build due to registry keys probems...

emason by Level 4
  • 5442 Views
  • 7 replies
  • 0 kudos

Repackager error when using a template (.ist)

I am receiving the following error when using a customized template: Checking version of template file "" Upgrading project file to current version Upgrade failed.That is it. No other messages or errors. The log file contains the same informa...

How to convert from Wise projects to Installshield

We have a fairly large MSI-installation with six features, a few custom actions, some merge modules, pre requisites and a system search. The installation is automatically built from files updated every night.We are currently using Wise Installation S...

nk2010 by Level 2
  • 12274 Views
  • 2 replies
  • 0 kudos

Migrate to new Server

We are going to be deploying SCCM 2007 in a few forest. We have been testing SCCM in a test forest for months now. We also have AdminStudio Enterprise in the test forest. So now we want to try to migrate our packages, projects, templates, etc over to...

WFM 5.0 running slowly

Has anyone else found that the more applications you get entered in Workflow Manager that it is taking much longer to navigate within the tool?For instance, if from the home screen (Workflow Manager tab) if I display "partially assigned application r...

XUserX by Level 2
  • 7874 Views
  • 3 replies
  • 0 kudos