cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 

Foundation / CloudScape Forum

Forum Posts

Error on Dashboard : Whoa! Something has gone wrong. Sorry about this! Please refresh the page. Error retrieving API Data. See console for full error.

Hi We installed this tool with a subscription code at a client place on Monday,12-July-2021. 24 hours later, we wanted to find out what information the tool gathered from the device. On the Dashboard screen, we keep getting this error.'Whoa! Somethin...

Joem75 by Level 2
  • 774 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Solved Cloudscape Reports not Available

Currently, only 4 reports are available to download. However, typically there's approximately 13 reports available that we require (see screenshot). We spoke to Michael Luney from Flexera and he stated that if we raise this ticket, the missing report...

Adding databases to RN150 in bulk.

Is there any sort of bulk add function when adding databases to the database module in the RN150? We have 100s of databases to add and doing that 1x1 would be a tad arduous. We created a service user for the RN150 to use to connect to these databases...

Solved Cleaning up subnet list in RN150

I had an RN150 handed off to me that has something like 2000+ subnets added to it making it very difficult to navigate since there aren't any filter options. Is there anyway to clean this list up? Or should we just deploy a brand new RN150 and be mor...

invalid appliance image detected (you have entered an assessment key but not chosen weather or not you will be using flex deploy)

Hi Team, We just deploy the RN150 appliance from the risk portal and it appears we moved forward with the selection no for deployment of flexdeploy, now attempting to change change the same is not working.We key in the key and click update with no lu...

puneetb by Level 2
  • 715 Views
  • 1 replies
  • 0 kudos

Solved Change IP Address/Subnet

I have some severs that were initially discovered while they were in a DR subnet with an IP address in that subnet.  They have since been moved back to the primary datacenter subnet, but the IP address in the portal still shows the old IP address ass...