cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Tim_Brown
Pilgrim

Links to help do not work

Hi,
Not a big issue but it appears that none of the "Read more about..." links or help topic links work Smiley Sad

Tim.
Long term Installscript user struggling to understand Windows Installer.
Labels (1)
0 Kudos
7 Replies
DebbieL
Pilgrim

Re: Links to help do not work

Which links do not work? Is this a certain area of the product, or are these links someplace else?

If you are referring to links in the product, which project type are you using? Does pressing F1 when the focus is somewhere in InstallShield open the help? And do you have multiple versions of InstallShield installed on your machine?
0 Kudos
Tim_Brown
Pilgrim

Re: Links to help do not work

Hi Debbie

Thanks for the quick reply.

I have Installshield X, 2012 and 2012 Spring installed.

I'm trying to produce a basic MSI installation. For the first time ever, hence my need for the help Smiley Happy.

From the top of the product.
The links at bottom of the update notifications page do not work.
The links in right hand section of the Trialware page do not work
The "read more.." links on the Organization page do not work.
The "read more.." links on the System configuration page do not work.

I'm tempted to say that no links work, but I may be wrong.

F1 does not bring up the help.
However the links and F1 work in 2012.


Tim.
0 Kudos
rguggisberg
Active participant

Fyi

I have 2012 Premier and 2012 Spring Premier installed on 32 Bit Windows 7 machine and these links work for me.
0 Kudos
DebbieL
Pilgrim

Re: Links to help do not work

Tim,

Can you run a repair of InstallShield 2012 Spring? That should fix the issue.
0 Kudos
Tim_Brown
Pilgrim

Re: Links to help do not work

Hi Debbie,
That worked, thanks for the help.

Just noticed the issue with not being able to install the SA build on the same PC as 2012 SA build so got to go back to 2012 Smiley Sad or upgrade all my installations :mad:

Tim
0 Kudos
DebbieL
Pilgrim

Re: Links to help do not work

I'm glad the help is working now.

Sorry about the Standalone Build problem. The issue number is IOA-000070978. We hope to have a new build of the InstallShield 2012 Spring Standalone Build next week to correct this. We'll be posting it in the Flexera Software Product and License Center. We'll update this community thread when it's available for download.
0 Kudos
Highlighted
SherylSikora
Pilgrim

Re: Links to help do not work

The Standalone Build has been fixed an uploaded to the Flexera Software Product and License Center. The fix will allow the 2012 SAB and the 2012 Spring SAB to co-exist on the same machine. If you download the installer now, you will be sure to have the fixed version.

Thank you for your patience.
0 Kudos