CinVVL
Pilgrim

Multiple language setup

Hi,

I am trying to build a setup which shows the language dialog box at the startup. We are using InstallScript MSI project.
I gave English and French options in the Languages UI option.
But, I get -4092 error: "Unable to open the MSI database 1036.msi" while I am building the setup.
If I give only one language in the Languages UI option it builds successful.
When I mention 2 languages, it fails with the error shown above.

Kindly, do the needful ASAP. we need this feature immediately.

Thanks in advance!!

Cheers,
CinVVL
Labels (1)
0 Kudos
4 Replies
hidenori
Pilgrim

Re: Multiple language setup

It is not reproducible on my end. Can you reproduce the behavior if you create a new project from scratch, and just add a feature and a component?
0 Kudos
CinVVL
Pilgrim

Re: Multiple language setup

hidenori wrote:
It is not reproducible on my end. Can you reproduce the behavior if you create a new project from scratch, and just add a feature and a component?


Thanks for your response!
Yes, I just created a sample project.
I did not even add any compoents/features.
Just added the UI Languages.
Attached is the ism file.
0 Kudos
hidenori
Pilgrim

Re: Multiple language setup

I still can't reproduce the behavior even with your sample project attached. I was using the Premier edition of InstallShield 2013 RTM running on the English version of Windows 7 Ultimate Service Pack1.
0 Kudos
CinVVL
Pilgrim

Re: Multiple language setup

hidenori wrote:
I still can't reproduce the behavior even with your sample project attached. I was using the Premier edition of InstallShield 2013 RTM running on the English version of Windows 7 Ultimate Service Pack1.


I am using InstallShield 2013 - Premier Edition with Virtualization Pack version 20.
Please find the log file attached.
0 Kudos