cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Highlighted
Pilgrim

IA 2010 product version in .com.zerog.registry.xml and iap_xml dont match

Hi,

Previously i was using IA2009 and in the .com.zerog.registry.xml file under tag product name the version was the same which i set in the iap_xml. But now i have upgraded to IA 2010 and now the .com.zerog.registry.xml stores the version setting for my product as 1.0.0.0 regardless of the setting i have done in iap_xml file.

Please help......:confused:

Thanks in advance.
Labels (1)
0 Kudos
3 Replies
Highlighted
Pilgrim

Re: IA 2010 product version in .com.zerog.registry.xml and iap_xml dont match

Hm. I can confirm this behaviour.

Just a guess: With IA 2010 (or at least with IA 2010 SP1) the checkbox
Product -> Info -> "Do not update product registry"
was introduced.

Maybe you can try to disable this selection.
At my side, the checkbox is select and the "version" inside the .com.zerog.registry.xml is always "1.0.0.0".
0 Kudos
Highlighted
Pilgrim

Re: IA 2010 product version in .com.zerog.registry.xml and iap_xml dont match

Hi tfromm1,


Thanks for the quick reply.
The solution you suggested is not the right solution. I tried doing that and the difference is that the entry for my product name itself does not appear in the registry file.

But my problem still remains the same....
0 Kudos
Highlighted
Pilgrim

Re: IA 2010 product version in .com.zerog.registry.xml and iap_xml dont match

loksinha wrote:

... But now i have upgraded to IA 2010 and now the .com.zerog.registry.xml stores the version setting for my product as 1.0.0.0 regardless of the setting i have done in iap_xml file...

Another data point...

I do not see that behavior.

I'm using IA 2010 (not SP1) and the product version gets set in the registry file to the version I specify in the .iap_xml file. I have Do not update the product registry unchecked.

PS: I verfied the behavior I'm seeing on Linux and Windows.
0 Kudos