cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Stefan_M
Pilgrim

Releases: "Batch Build.." does not work

Project is converted from IS2014 to IS2015.

Buildng single releases works fine but Batch Build does not work.

I get the following message:
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease

Do I miss something to change?
Labels (1)
0 Kudos
4 Replies

Re: Releases: "Batch Build.." does not work

I was unable to reproduce this issue locally. If you create a new project in IS2015 do you still see the same problem?

If you do not see an issue with new IS2015 projects then if you could send across the IS2014 project (pre-conversion to 2015) I will test further.
0 Kudos
Stefan_M
Pilgrim

Re: Releases: "Batch Build.." does not work

Same problem with new basic msi project.
The first release is compiled without problems.
The second breaks with an error.
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease

0 Kudos
Highlighted
LynetteE
Flexera beginner

Re: Releases: "Batch Build.." does not work

Stefan_M wrote:
Same problem with new basic msi project.
The first release is compiled without problems.
The second breaks with an error.
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease




Has this been resolved? I am having the same trouble. I've upgraded from IS2010 to IS2015. I get this error on almost every Batch Build.

Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease
Error 32811: Automation error
Element not found.
> ISMain.CVars.Let_ReleaseKey
> ISMain.CUIBuild.GetRelease
0 Kudos
Stefan_M
Pilgrim

Re: Releases: "Batch Build.." does not work

Are you working with IS2015 Service Pack 1?
I cannot reproduce the problem using the actual Service Pack.
0 Kudos