nileshrathodn
Level 6

build failed in new machine

Hello all,
I made a project in say machine X.
Now I am trying to open that project in say machine Y (new machine).
But it is not building properly hence i am not able to try that installer.
Please help me in resolving the problem,
Thanking you,
Nilesh Rathod.
Labels (1)
0 Kudos
6 Replies
pv7721
Level 20

Without the error message you've got, no one is able to help you.
0 Kudos
ivenkata
Level 6

Hi Nilesh,

Could you please provide the machine details as well the error message what you had seen?

Thanks
Indraneel
0 Kudos
cpaine
Level 4

nileshrathodn wrote:
Hello all,
I made a project in say machine X.
Now I am trying to open that project in say machine Y (new machine).
But it is not building properly hence i am not able to try that installer.
Please help me in resolving the problem,
Thanking you,
Nilesh Rathod.


As other have said, some details of the error you are getting would be useful. I have found that if I use "Save As...", the copied project won't build unless I also copy the "resources" folder over to the new location as well (I consider this a bug, Acresso seem to consider it an enhancement). So you might like to check that you have copied the "resources" folder over to machine Y.
0 Kudos
nileshrathodn
Level 6

ivenkata wrote:
Hi Nilesh,

Could you please provide the machine details as well the error message what you had seen?

Thanks
Indraneel


I am working on windows XP.
and error was : $prodect Name$
0 Kudos
nileshrathodn
Level 6

cpaine wrote:
As other have said, some details of the error you are getting would be useful. I have found that if I use "Save As...", the copied project won't build unless I also copy the "resources" folder over to the new location as well (I consider this a bug, Acresso seem to consider it an enhancement). So you might like to check that you have copied the "resources" folder over to machine Y.


Hi,
Can you give me the path of "resources" folder you are talking about?
Thanks,
Nilesh.
0 Kudos
pv7721
Level 20

Would it be possible to post the entire error message (or log)?
0 Kudos