lmurphudd
Active participant

Re: Error Returned Accessing Data Inputs on New Cloud Release 2019 R1.3

bruce,

Just checking in to see if you were still experiencing the issue or has it been resolved? If resolved, could you please share the resolution?

Thanks,

Larry

0 Kudos
bruce_giles
Intrepid explorer

Re: Error Returned Accessing Data Inputs on New Cloud Release 2019 R1.3

Hi Larry ..  it is still not co operating yet .. Support has passed my case onto Engineering. The last time it occurred it resolved itself after the next reconciliation occurred. Just my luck, our next conciliation Tuesday night / Wednesday morning timed out yesterday so we have not had a successful reconciliation since the error occurred. Things are looking ok for last nights reconciliation,  so I am cautiously optimistic it will be ok after the reconciliation completes in a few hours.

I am thinking one of our Business Adapters got hung up during the upgrade that took place on Monday evening. I will logon to our Beacon that runs the Adapters to see if anything obvious is going on.

I will update the post for sure once things get sorted out ... like yourself and probably others, sometimes just clicking the restore default views correct a lot of things but in this case there is nothing to click. I had a co worker try from his laptop and he experiences the same thing.

 

Bruce

 

 

 

0 Kudos
bruce_giles
Intrepid explorer

Re: Error Returned Accessing Data Inputs on New Cloud Release 2019 R1.3

Hi Larry .. this is what Engineering thought had occurred the last time, however, we only use 1 of our 5 Beacons to run Business Adapters .. so who knows.

 

It looks like you had a business import task that appears to have been scheduled on different beacons. While that is the most recent task of a given name and type, the red bar error occurred. It would have gone away when a new task is submitted of that name on a single beacon.
0 Kudos
bruce_giles
Intrepid explorer

Re: Error Returned Accessing Data Inputs on New Cloud Release 2019 R1.3

Hi Larry, just a quick update  .. the engineering folks got back to us to say that we have 2 identical Business Adapter names now showing up. Sure enough, I can now launch the Data Input Gui and as suggested, we now have 2 exact names showing in that Gui for one of our adapters. For sure we don't have 2 Business Adapters with the same name configured on the Beacon so things must of got messed up during our Cloud instance upgrade.

Here is their status at this point, at least the Gui launches now, not sure if they did something to resolve that or not.

Per engineering:

The problem is that there are two data inputs with the same name, CostCenter_IIPM. This is causing the List_BusinessImportTaskStatus view to return duplicate records. There are two possible solutions to this problem, modify the List_BusinessImportTaskStatus view, or cleanup the erroneous data in the TaskExecutionStatusStep table. Both of these will require a hotfix which may take a couple of days to put together and have executed.

There is no workaround for this problem.

 

0 Kudos
DAWN
Flexera
Flexera

Re: Error Returned Accessing Data Inputs on New Cloud Release 2019 R1.3

SOMETIMES if you delete a Business Adapter on the GUI in the Beacon, it leaves the actual file behind. Can you take a look in "C:\ProgramData\Flexera Software\Beacon\BusinessAdapter" and make sure you don't have any files there that are no longer needed?

0 Kudos